Därför är Vässla Bike nästa generations fordon.

Användandet av elscootrar, mopeder och cyklar ökar i raketfart, och med dagens gig-ekonomi är det enklare än någonsin att hitta en scooter runt hörnet, nästan oavsett var i innerstan eller dess närförorter du bor. Det är en fantastisk utveckling. Men visst är det också en fantastisk lyx att äga sitt alldeles egna fordon?

Vissa ryggar tillbaka för att skaffa en egen elscooter eller moped av anledningar som att det är krångligt att parkera och svårt att ta sig fram överallt. Vässla Bike är konstruerad för att vara precis motsatsen till det. Vi vet nämligen att det är vad våra kunder, och morgondagens kunder, efterfrågar. Smidighet och tillgänglighet. Det finns en anledning till att tidningen Auto Motor & Sport i en artikel refererar till Vässla som en ”pendlingsrevolution” på grund av dess höga komfort, långa räckvidd och praktiska storlek.

 

Få krav, mycket kraft.

Vässla Bike kombinerar det bästa med en moped, cykel och kickbike. I ett och samma fordon. Den är tillåten på cykelbana, kräver inget körkort, ingen registrering och ingen försäkring. Med en hastighet på 20km/h och en räckvidd på 4 mil är det smidigare än någonsin att ta dig fram längs stadens cykelbanor. Ta med din Vässla Bike in i trapphuset, eller hela vägen in i hallen. Och ladda batteriet direkt i ett vägguttag. Med andra ord – om du söker ett fordon som är lika enkelt att ha att göra med som en cykel, men lika kraftfullt som en elmoped, kan det vara värt att kolla in Vässla Bike.

 

För dig som vill slippa svett och tårar.

Vässla Bike är, förutom allt vi redan nämnt, enkel att fälla ihop och går att ta med in på kontoret nästan lika smidigt som en laptop. Och, kanske viktigast av allt, du slipper svettas och flåsa när du kliver in på morgonmötet två minuter i nio.


Leave a comment

×
Liquid error (layout/theme line 321): Argument error in tag 'include' - Illegal template name