I pandemitider är det inte bara viktigt utan helt nödvändigt att undvika kollektivtrafik i så stor utsträckning som möjligt. I den bästa av världar skulle vi alla ta oss fram i egna fordon under en period som denna. Det hade helt klart hjälpt till att hålla nere landets höga smittsiffror.

Även om det är svårt att hitta optimala lösningar i tider när vi jobbar i motvind så kan vi alla göra vårt bästa för att bidra till en nedåtgående smittkurva. Vi på Vässla erbjuder ett fullgott alternativ för dig som vill färdas lika smidigt som smittsäkert. Året om.

Ett sätt att undvika kollektivtrafik.

Vi befinner oss i en period där vi hela tiden behöver väga för- och nackdelar med olika sociala situationer. Och med olika transportmedel. Viktigast av allt är att vi gör allt för att hålla smittkurvan nere. Det innebär att vi behöver hålla oss borta från all typ av trängsel och alla platser där många människor rör sig. Alla platser där virus trivs. Som i kollektivtrafiken. Våra elfordon Vässla 2 och Vässla Bike är färdmedel som garanterar minimal mänsklig kontakt, utan att tumma på komfort och miljöpåverkan.

Minimal miljöpåverkan, maximalt smittskydd

Det låter inte så miljövänligt att alla ska åka runt på mopeder, tänker du kanske? Men det kan det vara med våra elfordon. Åtminstone väldigt mycket mer miljövänligt än att ta sig fram på andra fordon. Att åka på el är betydligt mer miljövänligt än att ta sig fram via en fossildriven moped. Eller ännu värre bil.

Här är några av många fördelar med att åka ljudlöst på el:

Du spar tid. Läs om detta här. Du tar hänsyn till miljön. Läs om detta här. Du kan köra 4-6 mil, och sen ladda direkt via elkontakt. En elmoped är lätt att laga och serva. Du får en rolig körupplevelse.

Våra eldrivna fordon Vässla 2 och Vässla Bike är ett bra alternativ för dig som vill ta dig fram smidigt och smittsäkert i trassliga och smittsamma tider. Här kan du läsa mer om våra olika fordon.

Om du är sugen på att ta ett testvarv är du varmt välkommen att kontakta oss på hi@vassla.com så återkommer vi med förslag på var du kan provköra våra fordon. Men du, kom bara om du verkligen är helt frisk!


Leave a comment

×
Liquid error (layout/theme line 321): Argument error in tag 'include' - Illegal template name